Mesaje
Adauga anunt nou
5 O Clock Tea
5 O Clock Tea

5 O Clock Tea

  • Ultima oară activ: 09 mai 2024, 06:19
  • Pe OLX din: 19 ian. 2016
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 0 rezultate pentru tine
Categorii
  • Toate anunțurile
Sortează după

Scuze, nu am găsit ce cauți...

Despre noi

5 O’CLOCK Tea® este brand-ul de ceai de calitate superioara, fondat in Romania in anul 2009. Procesam DOAR ceaiuri de calitate premium - "Loose Tea Leafs", venim catre iubitorii de ceaiuri cu un produs care este sanatos(desigur :-), insa "se bea cu placere", avand un gust senzational - o si declaram deschis :-)...Sanatatea are Gust®!

Noi, oamenii din echipa 5 O’CLOCK Tea®, sustinem cultura si consumul ceaiului pentru un stil de viata sanatos, pastrand experienta unui gust senzational. Ne pasa CUM facem lucrurile, cu pasiune, cu respect si responsabilitate fata de parteneri si fata de mediul inconjurator, dar mai ales : fata de noi insine!

VALORILE dupa care ne ghidam:

1. Integritate si sinceritate: Nu suntem dispusi sa facem compromisuri la integritate si sinceritate, chiar daca, eventual, este vorba de o/un “top performer” pe responsabilitati si/sau obiective.

2. Responsabilitate(fata de):

a) Client: Nu suntem dispuși să facem compromisuri la “experiența clienților” cu brand-urile noastre. Nu suntem dispuși să facem compromisuri în mulțumirea clienților chiar dacă suntem nevoiți să dăm banii înapoi, chiar si atunci când noi nu am greșit cu nimic.

b) Actionariat/Investitori: livram performanta si obiectivele asumate, promisiunile facute oamenilor care ne-au oferit increderea lor si si-au asumat riscul finantarii afacerii. Nu suntem dispusi sa renuntam la obiectivele asumate, chiar daca pentru asta trebuie, uneori, sa facem schimbari/masuri exceptionale.

c) Noi insine: Suntem dispusi sa acceptam greseli “tehnice neintentionate”, atat timp cat invatam din ele, dar nu suntem dispusi sa aceptam perseverarea in greseala.

3. Respect si Loialitate fata de oamenii din echipa: tratam oamenii cu respect, avem grija de oamenii din echipa, suntem flexibili si aplecati catre nevoile lor PERSONALE. Nu suntem dispusi să facem compromisuri in educarea si dezvoltarea angajaților chiar dacă suntem nevoiți să cheltuim mai mult pentru asta, suntem dispusi sa acordam flexibilitate si ajutor angajatului aflat intr-o nevoie personala, chiar daca pentru asta firma face anumite cheltuieli suplimentare(neplanificate);

4. Calitate: toate produsele noastre pastreaza un standard inalt de calitate si toti membri echipei sunt implicati in pastrarea acetui standard de calitate(total quality management).

5. Sustenabilitate: Suntem “family business” si ne pastram libertatea de a ne alege ritmul si strategia de crestere in mod sustenabil, fara presiuni puse de potentiali terti externi.
 

Contact

  • Sos Andronache 203
  • 020344 Bucuresti
Vezi pe hartă
  • Numărul de telefon0732332324
  • Websitehttps://5oclocktea.ro/

Descarca aplicatia pentru telefonul tau